Indyk z farszem to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 942 kalorie, 122g białka, oraz 42g tłuszczu. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 3 godziny i 15 minut. 107 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz koszerną sól, pieprz, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć całe jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 93%. Podobne przepisy to Indyk mojej babci z farszem chlebowym i jak ugotować idealnego indyka, Klasyczny farsz z indyka (służy do nadziewania indyka), oraz Indyk i farsz.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 1 torba z bawełny organicznej wielokrotnego użytku*
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
8
Umieść warzywa na patelni i piecz przez 35 minut. W ciągu ostatnich 10 minut gotowania rozłóż pokrojony w kostkę chleb na warzywach, wróć do piekarnika i kontynuuj gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Grzyby odsączyć, rezerwując 1 szklankę płynu. Grzyby posiekać i umieścić w dużym
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
10
miska z warzywami i chlebem, surówką z kurczaka, wiśniami, orzechami pekan, jajkami, szałwią, pietruszką i czarnym pieprzem. Dobrze wymieszać, aby rozbić kawałki chleba. Użyj rąk, aby połączyć, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Podgrzewaj farsz w kuchence mikrofalowej na dużej mocy przez 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
12
Gdy farsz się rozgrzewa, natrzyj ptaka olejem. Pracując szybko, umieść farsz w jamie indyka, aby uniknąć utraty ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
13
Indyka ułożyć na patelni, na stelażu, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
14
Umieść patelnię na środkowej półce piekarnika. Piec przez 45 minut, a następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni F i gotować przez kolejne 60 do 75 minut lub aż ptak osiągnie wewnętrzną temperaturę 170 stopni F.