Indyk Wędzony

Indyk Wędzony
Wędzony Indyk może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Ten przepis służy 18 i kosztuje 79 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Brykiety z węgla drzewnego, chipsy hickory, indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Indyk Wędzony, Indyk Wędzony, oraz Zapiekanka Z Wędzonym Indykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść węgiel w dolnej patelni palacza. Zapal węgle i poczekaj, aż temperatura palacza osiągnie 240 stopni F (115 stopni C). Lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Spłucz indyka pod zimną wodą i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Umieść chipsy hickory na patelni z wodą na pokrycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Indyka ułożyć na przygotowanym ruszcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5
Dodaj 2 garści wilgotnych wiórów na początku gotowania, a następnie kilka co kilka godzin podczas gotowania. Pozostaw pokrywę - nie patrz na indyka, bo wypuścisz ciepło! Kontynuuj palenie, aż temperatura wewnętrzna indyka osiągnie 180 stopni F (82 stopnie C) lub kontynuuj, aż węgle wyginą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 30 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia19
Magazyn