Indyk w palaczu

Indyk w palaczu
Indyk w palaczu to bezglutenowe przepis z 54 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jabłko, indyka, sól sezonowaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wędzony Tri-Tip z palaczem Stovetop, Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego indyka i Pinto Bean Chili, oraz Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej palacza do 225 do 250 stopni F (110 do 120 stopni C).
2
Spłucz indyka pod zimną wodą i osusz. Rozgnieciony czosnek natrzeć na zewnątrz ptaka i posypać przyprawioną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
CzosnekCzosnek
Cała TurcjaCała Turcja
WodaWoda
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
Umieścić na jednorazowej patelni do pieczenia. Napełnij jamę indyka masłem, colą, jabłkiem, cebulą, czosnkiem w proszku, solą i zmielonym czarnym pieprzem. Przykryć luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
MasłoMasło
Cała TurcjaCała Turcja
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CebulaCebula
ColaCola
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Dym w temperaturze 225 do 250 stopni F (110 do 120 stopni C) przez 10 godzin lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 180 stopni F (80 stopni C), gdy zostanie zmierzona w najgrubszej części uda. Podlewaj ptaka co 1 do 2 godzin sokami z dna patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 20 m.
Porcje54
Ocena Zdrowia2
Magazyn