Indyk Pieczony Z Rozmarynem

Indyk Pieczony Z Rozmarynem
Pieczony z rozmarynem Indyk jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 18 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, rozmaryn, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Indyk Pieczony Z Rozmarynem, Indyk Pieczony Z Rozmarynem, oraz Piwo i rozmaryn pieczony indyk dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz oliwę z oliwek, czosnek, rozmaryn, bazylia, włoskie przyprawy, czarny pieprz i sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
SólSól
2
Umyć indyka, wewnątrz i na zewnątrz, osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
3
Usuń wszelkie duże złogi tłuszczu. Rozluźnij skórę od piersi. Odbywa się to poprzez powolną pracę palcami między piersią a skórą. Rozluźnij go do końca pałeczki, uważając, aby nie rozerwać skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
4
Za pomocą dłoni rozprowadź dużą ilość mieszanki rozmarynu pod skórą piersi oraz w dół uda i nogi. Rozetrzyj pozostałą część mieszanki rozmarynu na zewnątrz piersi. Użyj wykałaczek, aby uszczelnić skórę na odsłoniętym mięsie piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
MięsoMięso
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
5
Umieścić indyka na stojaku na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Dodaj około 1/4 cala wody na dno patelni. Pieczeń w zależności od wagi indyka. Jest to zwykle 20 minut na funt w piekarniku 325 stopni F (175 stopni C). Termometr do mięsa włożony w udo powinien odczytywać 180 stopni F (82 stopnie C), a soki powinny być czyste po przekłuciu widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
WodaWoda
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia19
Magazyn