Indyk glazurowany z miodem Maille® musztardą Dijon

Indyk glazurowany z miodem Maille® musztardą Dijon
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Glazurowany Indyk z miodem Maille® musztarda Dijon może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 54 porcje z 265 kalorii, 16G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz morele, cukinię dla niemowląt, rzepę dla niemowląt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Podobne przepisy to Miodowe kieszenie z kurczaka z kremowym miodowym dipem musztardowym, Hamburgery Cielęce Maille® Dijon, oraz Miód Dijon Musztarda Dressing.

Instrukcje

1
Najpierw zrób farsz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2
Na patelni rozgrzać 1 łyżkę oleju i podsmażyć boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj pozostały olej do patelni i delikatnie podsmaż cebulę na małym ogniu, aby zmiękła, ale nie brązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W misce ułożyć bułkę tartą, dodać boczek i cebulę, morele i natkę pietruszki. Sezon dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Za pomocą pędzla do ciast pomaluj musztardę Maille ® Honey Dijon na indyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód Musztarda DijonMiód Musztarda Dijon
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
6
Umieścić cytrynę i cebulę w jamie indyka i doprawić. Łyżka farszu do końca szyi, mocno naciskając. Zabezpieczyć klapę szyi pod spodem. Lekko przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Umieść w nagrzanym piekarniku w temperaturze 350 stopni F i piecz przez 3 1/2 godziny, fastrygując co godzinę i wymieniając folię. Przetestuj dokładne gotowanie, przebijając grubą część uda szaszłykiem. Soki powinny być czyste bez różowego odcienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Włożyć warzywa do prażonej puszki, skropić oliwą z oliwek i doprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
9
Wstawić do piekarnika na 35 minut przed końcem czasu pieczenia. Od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje54
Ocena Zdrowia10
Magazyn