Indyjski Tandoori BBQ Chicken jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 156 kalorii, 14g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Mieszanka oryginalnego sosu barbecue, soku z cytryny, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Indyjski Kurczak Tandoori, Kalafior Tandoori z komosą indyjską, oraz Najlepsza marynata do kurczaka z grilla.
Instrukcje
1
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem kurczaka. Rezerwa 1/4 sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2
Resztę zalać kurczakiem w płytkim naczyniu; obrócić, aby pokryć obie strony każdej pałeczki. Przechowywać w lodówce 2 godziny marynować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z Kurczaka
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć kurczaka z marynaty; wyrzucić marynatę. Kurczak z grilla 24 min. lub do momentu zakończenia (165F), obracając i szczotkując od czasu do czasu sosem reserved.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Field Recordings Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.