Indycze florenckie kanapki
Przepis na kanapki florenckie z indykiem można przygotować w około 20 minut . Za 1,53 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składają się 2 porcje zawierające 296 kalorii , 25 g białka i 10 g tłuszczu każda. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Mieszanka szpinaku baby, piersi z indyka, ząbków czosnku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 77% , to danie jest dobre. Podobne przepisy to kanapki z lodami z migdałami i kawałkami czarnej maliny , florenckie z indyka i florenckie klopsiki z indyka .
Instrukcje
Na małej patelni z powłoką nieprzywierającą podsmaż grzyby na oleju, aż będą miękkie.
Dodaj szpinak i czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Na dwóch kromkach chleba ułóż mieszaninę szpinaku, indyka i sera; posypać pozostałym chlebem. Spryskaj kanapki z zewnątrz sprayem kuchennym. Gotuj na urządzeniu do panini lub na grillu przez 4-5 minut lub do momentu, aż chleb się zarumieni, a ser roztopi.