Indycze florenckie kanapki

Indycze florenckie kanapki
Przepis na kanapki florenckie z indykiem można przygotować w około 20 minut . Za 1,53 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składają się 2 porcje zawierające 296 kalorii , 25 g białka i 10 g tłuszczu każda. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Mieszanka szpinaku baby, piersi z indyka, ząbków czosnku i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 77% , to danie jest dobre. Podobne przepisy to kanapki z lodami z migdałami i kawałkami czarnej maliny , florenckie z indyka i florenckie klopsiki z indyka .

Instrukcje

1
Na małej patelni z powłoką nieprzywierającą podsmaż grzyby na oleju, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj szpinak i czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Na dwóch kromkach chleba ułóż mieszaninę szpinaku, indyka i sera; posypać pozostałym chlebem. Spryskaj kanapki z zewnątrz sprayem kuchennym. Gotuj na urządzeniu do panini lub na grillu przez 4-5 minut lub do momentu, aż chleb się zarumieni, a ser roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa PaniniPrasa Panini
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia32
Magazyn