In-N-Out / Telway / White Manna Ultimate Animal-Style Slider Mashup
In-N-Out / Telway / White Mannan Ultimate Animal-Style Slider Mashup może być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 17g białka, oraz 22g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 67 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka destylowanego octu, rolki suwak, ketchup i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cheeseburgery Animal Style, Hamburgery In-N-Out "Animal Style" , oraz Kolacja dziś: BLT, w stylu zwierząt dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć majonez, keczup, smakołyk, cukier, biały ocet, ogórki kiszone, i sok z ogórków w maszynce. Proces do prawie gładka. Doprawić do smaku dużą ilością czarnego pieprzu i odrobiną soli (w zależności od tego, jak Słone były twoje ogórki, możesz nie potrzebować dodatkowej soli). Odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały Destylowany
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Sok Z Ogórków
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Rozgrzej elektryczną patelnię do 204°. Squirt dwanaście kropek musztardy o 3/4-łyżeczki każdy w równomiernie rozłożonej siatce na powierzchni patelni, pozostawiając około 3-cali między każdą kropką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Umieść jedną kulkę mięsa na górze każdego dollopa. Obficie przyprawić solą i pieprzem, a następnie rozbić sztywną szpatułką na paszteciki o grubości około 1/4 cala i szerokości 3 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Cebulę równomiernie rozprowadzić na powierzchni kotletów burger i docisnąć łopatką. Pozostawić do gotowania przez 1 minutę z pierwszej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione Musztardą
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Odwróć paszteciki tak, aby cebula była pod spodem (paszteciki niekoniecznie będą kolorowe—jest ok; smak w suwakach pochodzi z pary, a nie z browningu). Top każdy patty z pół plasterka amerykańskiego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Amerykański Ser
20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Ułożyć górne bułki wycięte z boku na dół na wierzchu kotletów i górne z dolnymi bułkami, również przycięte z boku na dół. Zasłoń ręcznik na całej patelni, aby złapać parę.
Gotować, naciskając delikatnie na ręcznik od czasu do czasu, aż bułki są całkowicie ogrzewane przez i kotlety burger są gotowane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione Musztardą
Drażetki Z Białą Perłą
8
Zdejmij ręcznik i przenieś dolne bułki na talerz do serwowania. Rozdzielić równomiernie między dolne bułki. Wierzch każdej dolnej bułki z burger patty i górnej bułki, upewniając się, aby wszystkie cebule off patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione Musztardą
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki