Imbir pachnący kukurydzą i szparagami Stir-Fry

Imbir pachnący kukurydzą i szparagami Stir-Fry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj smażyć kukurydzę pachnącą imbirem i szparagi. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 595 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, ryżu krótkoziarnistego, ziaren kukurydzy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce, Imbir wołowina i szparagi Stir-Fry, oraz Imbir kurczak i szparagi Stir-Fry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 2 łyżki oleju w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu; wirować do powlekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj tofu; smażyć przez 10 minut lub do złotego koloru, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
3
Wyjmij Tofu z patelni łyżką szczelinową; wytrzyj patelnię do sucha ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać kukurydzę i kolejne 4 składniki (przez paprykę); smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
6
Dodaj zarezerwowane tofu, szparagi i następne 4 składniki (przez pokruszony czerwony pieprz). Smażyć 1 minutę lub aż szparagi i tofu są podgrzewane. Ryż podzielić równomiernie pomiędzy 4 talerze. Łyżka około 1 szklanki mieszanki kukurydzy na ryżu, a wierzch równomiernie z 1 łyżką zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn