Imbir marynowany (Beni Sho-ga)

Imbir marynowany (Beni Sho-ga)
Marynowany imbir (Beni Sho-ga) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 25 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 5 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka imbiru, soli koszernej, buraków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, Imbir Marynowany, oraz Imbir Marynowany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć buraki do małego rondla z wodą, aby przykryć o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu do miękkości po przekłuciu końcówką małego noża, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Drenaż. Gdy ostygnie wystarczająco, obrać i pokroić w ćwiartki.
3
Tymczasem umieścić imbir w średnim rondlu z wodą do pokrycia przez 2 w. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Odcedzić i powtórzyć proces raz lub dwa razy więcej, w zależności od pikantności imbiru. Powinien mieć mocny smak, ale nie być zbyt pikantny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
5
Połącz ocet ryżowy i sól z 1 szklanką wody w małej misce, mieszając w celu rozpuszczenia soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać imbir i buraki, przykryć i schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
7
Make ahead: do 2 tygodni, schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn