Imbir marynowany (Beni Sho-ga)
Marynowany imbir (Beni Sho-ga) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 25 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 5 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka imbiru, soli koszernej, buraków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, Imbir Marynowany, oraz Imbir Marynowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć buraki do małego rondla z wodą, aby przykryć o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu do miękkości po przekłuciu końcówką małego noża, około 25 minut.
Drenaż. Gdy ostygnie wystarczająco, obrać i pokroić w ćwiartki.
Tymczasem umieścić imbir w średnim rondlu z wodą do pokrycia przez 2 w. Doprowadzić do wrzenia.
Odcedzić i powtórzyć proces raz lub dwa razy więcej, w zależności od pikantności imbiru. Powinien mieć mocny smak, ale nie być zbyt pikantny.
Połącz ocet ryżowy i sól z 1 szklanką wody w małej misce, mieszając w celu rozpuszczenia soli.
Dodać imbir i buraki, przykryć i schłodzić przez noc.
Make ahead: do 2 tygodni, schłodzone.