Iceberg Wedge Salad with Warm bekon Dressing
Sałatka klinowa z góry lodowej z ciepłym sosem bekonowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,36 USD za porcję. Mieszanka boczku, brązowego cukru, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik nie jest tak super. Podobne przepisy są Iceberg Wedge Salad with Warm bekon Dressing, Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego, oraz Kolacja: Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego.
Instrukcje
Ułóż kliny sałaty na talerzach do serwowania i ułóż każdy klin kawałkami pomidora i zielonej cebuli.
Boczek umieścić na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, około 10 minut.
Odcedzić plastry boczku na papierowych ręcznikach; posiekać, gdy będzie wystarczająco chłodny, aby obsłużyć.
Boczek przełożyć do miski.
Rozpuść brązowy cukier z octem z czerwonego wina, solą i czarnym pieprzem na gorącej patelni na średnim ogniu, ubijając, aż brązowy cukier się rozpuści. Boczek wymieszać z sosem; dostosować przyprawę.
Na kliny sałaty polać gorącym sosem z boczku.