Hurry Curry Indyk Sałatka Ryżowa

Hurry Curry Indyk Sałatka Ryżowa
Hurry Curry Indyk ryż sałatka może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 356 kalorii, 18g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz indyka, winogrona, miracle Bat dressing i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Curry-in-a-Hurry Rotisserie Chicken Salad, Curry W Pośpiechu, oraz Curry w pośpiechu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sosy i curry w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać pozostałe składniki; lekko wymieszać. Kryć się.
3
Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut lub aż będzie gotowy do podania.
4
Dekoruj świeżą kolendrą, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn