Hot Ham and ananas Sub
Gorąca szynka i ananas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 472 kalorie, 15g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka przypraw, deli szynka, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Suwaki z szynką hawajską i ananasem + wideo, Gorące Miodowe Kliny Ananasowe, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść Francuski szew ciasta Bochenek w dół na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia. Ostrym nożem Wytnij sześć cięć, około 1/2 cala. głęboko, na wierzchu ciasta.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do złotego koloru.
W małej misce, połączyć olej, włoskie przyprawy i sól czosnkową; szczotka na gorącym chlebie. Schłodzić na stojaku z drutu przez 8 minut.
Podziel chleb na pół wzdłuż. Wydrąż dolną połowę, pozostawiając 1/4-in. shell (wyrzucić usunięty chleb lub zapisać do innego użycia).
Rozłóż 2-3 łyżki sosu do pizzy na skorupce; wierzch z szynką, ananasem i serem. Wymień wierzch chleba.
Piec przez 6-8 minut lub do rozpuszczenia sera.
Podgrzać pozostały sos do pizzy; podawać z kanapką.