Hot Fudge Pie Filling
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać gorące ciasto Fudge wypełnienie spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 751 kalorii. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, masło, sól kuchenną i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, Gorący Sos Krówkowy, oraz Bourbon i Hot Fudge Milkshake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kuchenka mikrofalowa pół na pół, masło, i posiekane słodko-gorzkiej czekolady w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w wysokiej 2 minut lub aż czekolada topi. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. W średniej misce wymieszać cukier, kakao, mąkę i sól. Wymieszać jajka, żółtka i roztopioną masę czekoladową. Użyć natychmiast, lub wlać nadzienie do 1-qt. słoik; ostudzić. Napełnianie przechowywać w lodówce do 7 dni. (
Mieszanka będzie gęstnieć, gdy dreszcze.)
Aby gorące ciasto KRÓWKOWE: Rozgrzej piekarnik do 35
Dopasuj 1 schłodzony piecrust do lekko nasmarowanej 9-calowej płyty z głębokim naczyniem zgodnie ze wskazówkami opakowania; złóż krawędzie pod i zaciśnij.
Wlać gorące ciasto Fudge nadzienie do przygotowanej skorupy; piec 45 minut lub do napełniania ptysie, środek jest ustawiony, a góra zaczyna pękać na brzegach. Schłodzić 10 minut przed podaniem.
Opakowanie w: Weck Tall 7-oz. Szklany słoik ($50; westelm.com)