Hot Cross Buns

Hot Cross Buns
Gorące bułeczki krzyżowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten przepis służy 48. Jest idealny do Wielkanoc. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz vanillan ekstrakt, masło, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Hot Cross Buns, Hot cross buns, oraz Hot Cross Buns dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć drożdże i 1/2 szklanki ciepłej wody w dużej misce do mieszania; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Dodać ciepłe mleko i kolejne 5 składników. Beat ze średnią prędkością mikserem elektrycznym, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Połączyć mąkę i cynamon i stopniowo dodawać do mieszaniny drożdży, ubijając ze średnią prędkością przez 2 minuty. Wymieszać z rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
4
Umieścić ciasto w dobrze nasmarowanej misce, obracając się do góry tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 2 godziny lub do podwojenia luzem.
6
Dziurkować ciasto; przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
7
Obróć ciasto na dobrze obsypaną mąką powierzchnię i zwiń do grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Cięcie za pomocą 2-calowego okrągłego noża.
9
Umieść na lekko nasmarowanej patelni o wymiarach 15 x 10 cali. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 45 minut lub do podwojenia luzem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Piec, Odkryte, w 350 przez 20 do 25 protokół lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Niech rolki ostygnie 10 minut. Glazurę cukrową wyłożyć na rolkach w kształcie litery "X".
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
RolkaRolka
CukierCukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn