Hot Cheesy Artichoke Dip

Hot Cheesy Artichoke Dip
Hot Cheesy Karczoch Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 22. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, bekon, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj mleko, karczochy, boczek, mąkę, musztardę, czosnek w proszku i pieprz. Gotować na średnim ogniu 4 do 6 minut, stale mieszając, aż będzie gorąco i zgęstnieje, ale nie gotując.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Stopniowo mieszać w serach. Gotować około 2 minut, stale mieszając, aż sery się stopią.
3
Przenieść mieszaninę do garnka do fondue. Dostosuj płomień lub ciepło, aby mieszanina pozostała gorąca, ale nie gotowała się.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Podawać na ciepło z kromkami chleba bagietkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn