Hot Cape Cod Dip

Hot Cape Cod Dip
Gorący Cape Cod Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten pescatariański przepis służy 10 i kosztuje 1,07 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz mielony pieprz, mąkę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Nashville Hot Chicken Dip, Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Południowoafrykański Przylądek Malajski, oraz Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz.

Instrukcje

1
Wlać wodę na głębokość 2 cali do dużej patelni; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj rybę i wróć do wrzenia. Przykryj, zmniejsz ciepło. i gotować na wolnym ogniu 5 do 8 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową; lekko ostudzić. Płatki na kawałki wielkości kęsa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Szalotki podsmażyć na maśle w ciężkim rondlu na średnim ogniu 3 minuty lub do miękkości; ubić w mące, aż będzie gładka. Gotować 1 minutę, stale ubijając. Stopniowo ubijaj mleko; gotuj na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina zgęstnieje i będzie bąbelkowa. Wymieszać śmietanę bitą i kolejne 6 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodaj rybę; gotuj na małym ogniu, aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Podawać w garnku; w razie potrzeby udekorować.
7
Podawać na ciepło.
8
Uwaga: podwójny przepis do wypełnienia chafing dish.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn