Gorący Karczoch-Dip krabowy wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Ta przystawka ma 391 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka karczoch serca, Krab gotować przyprawy, warzywa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Dip Krabowy Z Karczochami, Nashville Hot Chicken Dip, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
W średniej misce, połączyć mieszaninę ciasto krabowe, karczoch serca, szpinak, śmietana, pietruszka, przyprawy, i 1/4 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy Taco
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
żółta Cebula, Obrana, Starta
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dobrze wymieszać.
4
Masę przełożyć do płytkiego naczynia do pieczenia i polać pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Piec 10 do 12 minut, aż dip będzie gorący i ser będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Dip podawaj z klinami pita i warzywami na boku (lub krakersami!).