Honeycrisp Jabłko, Cheddar, boczek i gorzkie warzywa kanapka
Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 9g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 89 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bekonu, pumpernikla, ostrego rzemieślniczego cheddara i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Honeycrisp Jabłko, Cheddar, boczek i mniszek lekarski Crostini, Kanapka Marthy z gorzką zielenią, oraz Kremowa zupa z jabłek i korzenia selera z grillowanym cheddarem, boczkiem i jabłkową musztardą miodową.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu.
Ułóż paski boczku na patelni. Gotować boczek, aż rumiane i chrupiące.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach i zarezerwować tłuszcz z boczku.
Aby zbudować grillowany ser, umieść 1/4 szklanki sera na dnie chleba. Na wierzchu 2 plastry boczku, 4 plastry jabłka, trochę rukoli,1/4 szklanki więcej sera i kolejna kromka chleba. Powtórz z pozostałymi składnikami.
Rozłóż każdą stronę kanapki z odrobiną masła. Patelnia, aż chleb jest tosty, złoty brązowy i pyszne, 2 do 3 minut z każdej strony.
Każdą kanapkę pokroić na 4 kawałki i podawać.