Homar de Jonghe
Homar de Jonghe jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Na 6,37 zł / porcja, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka bułki tartej, masło, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Podobne przepisy to Homar de Jonghe, Shrimp de Jonghe, oraz Garlicky Shrimp de Jonghe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W małej misce wymieszać bułkę tartą, ser, zieloną cebulę, 1/4 szklanki roztopionej margaryny i sok z cytryny. Odstawić.
Mięso z homara ułożyć na 6 ramekinów.
Wlać 1/2 szklanki roztopionego masła lub margaryny na homara, i top z mieszaniny okruchów chleba.
Piec przez 25 minut, lub aż polewa jest rumiane.