Holla Beef Enchiladas

Holla Beef Enchiladas
Przepis Holla Beef Enchiladas jest gotowy w około 5 godzin i 50 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. To danie główne ma 1171 kalorii, 83g białka, oraz 71 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $5.79 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz pod ręką chuck, sól koszerna, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest świetne. Podobne przepisy to Don ' t Holla Back, West Coast Dungeness Sałatka Z Kraba I Szparagów Z Cytrynową Hollą, oraz Enchiladas Wołowe.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Pokroić, pokroić, osuszyć i doprawić wołowinę solą i pieprzem. Spód dużego ciężkiego pieca holenderskiego zalać olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Rozgrzać olej, na średnim ogniu, i brązowy wołowiny, w partiach, uważając, aby nie tłum.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
W razie potrzeby dodaj 1 łyżkę oleju, aby zakończyć wołowinę. Jak Brązy wołowe, dodać go do miski i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać 1 łyżkę oleju rzepakowego do garnka na średnim ogniu i dodać cebulę; gotować przez 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Dodaj czosnek, gotuj jeszcze przez 1 minutę, a następnie wymieszaj bulion, aby odgazować patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodać rumianą wołowinę, ocet i wodę i przykryć szczelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
9
Wkładamy garnek do piekarnika i po 45 minutach mieszamy wołowinę. Przykryć i gotować przez dodatkowe 2 godziny i 15 minut, mieszając co 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
10
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 20 do 30 minut. Rozdrobnić widelcami, dodając cebulę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Gdy gotowy do montażu, umieścić 1/2 szklanki sosu enchilada na dnie 13 przez 9-calowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
12
Rozgrzać patelnię średnio saute na średnim ogniu z wystarczającą ilością sosu enchilada, aby pokryć dno. Tortille Dip, 1 na raz, do sosu, i gotować do miękkości, o 1 minutę każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Połącz sery w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
14
Usuń enchiladas na płaską powierzchnię. Wypełnić każdy z niektórych rozdrobnione mięso i ser, (rezerwy trochę sera na górze patelni do pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
15
Zwinąć i ułożyć je, złączyć w dół, na patelni do pieczenia, szczelnie pakując enchiladas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
16
Dodać dodatkowy sos przyjść 1/3 po bokach enchiladas, następnie posypać linię sera, wzdłuż, w dół środka patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
17
Dekoruj zieloną cebulą i czarnymi oliwkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki CzarneOliwki Czarne
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
18
Piec do bąbelków, o 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
19
Wyjąć z piekarnika, odstawić na 5 minut, a następnie podawać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
20
Dodaj wrzącą wodę do dużej miski i dodać wszystkie chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
21
Pozostawić w wodzie na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
22
Przełożyć chiles i płyn namaczający do blendera i puree przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
23
Wyjąć z blendera i przecedzić przez sitko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
24
Rozgrzać olej w ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
25
Dodać cebulę i czosnek, saute aż miękkie. Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory, odcedzone chiles, oregano, kminek, sól, czarny pieprz i goździki. Przykryć, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
(duża Tuba)(duża Tuba)

Składniki

2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiniskosodowy bulion wołowyniskosodowy bulion wołowy170Orzechy dowolne (posiekane)pokrojone czarne oliwkipokrojone czarne oliwki11 funt cukinii,kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2(zima)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)2(zima)olej rzepakowy, plus więcej do smażeniaolej rzepakowy, plus więcej do smażenia4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkistarty Cheddarstarty Cheddar85Orzechy dowolne (posiekane)suszone kalifornijskie chile strąkisuszone kalifornijskie chile strąki2kilogramychuck, przycięte i pokrojone w 2-calowe kostkichuck, przycięte i pokrojone w 2-calowe kostki166-caloweTortille kukurydziane (6 cali)Tortille kukurydziane (6 cali)794Orzechy dowolne (posiekane)drobne pomidory pokrojone w kostkę, najlepiej pieczone na ogniudrobne pomidory pokrojone w kostkę, najlepiej pieczone na ogniu8goździkiczosnek obrany i zmiażdżonyczosnek obrany i zmiażdżony4ząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipokrojona zielona cebulapokrojona zielona cebula1(może być lub przeglądać)goździki mielonegoździki mielone11 funt cukinii,kminek mielonykminek mielony170Orzechy dowolne (posiekane)suszone strąki guajillo chilesuszone strąki guajillo chile1(zima)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy11 funt cukinii,Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy11 funt cukinii,suszone Meksykańskie oreganosuszone Meksykańskie oregano57Orzechy dowolne (posiekane)suszone strąki pasilla chilesuszone strąki pasilla chile1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo popękany czarny pieprzświeżo popękany czarny pieprz4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiser tarty pepper jackser tarty pepper jack2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiśmietana, do dekoracjiśmietana, do dekoracji1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiciepła wodaciepła woda9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwrząca wodawrząca woda1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiocet białyocet biały1cebula żółta, obrana i posiekanacebula żółta, obrana i posiekana2żółta cebula, obrana i pokrojona w 1-calowe krążkiżółta cebula, obrana i pokrojona w 1-calowe krążki

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest DeLoach Russian River Pinot Noir. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
DeLoach Russian River Pinot Noir
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia60
Magazyn