Przepis hiszpańska Sałatka ryżowa jest gotowa w około 52 minuty i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 98 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, pieprz, pieczoną paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Miski sałatkowe taco z domowym hiszpańskim ryżem, Slow Cooker Mexican Rice (Hiszpański Ryż), oraz Hiszpański ryż Amy.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Odstawić.
Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Torres Sangre de Toro Tempranillo z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 8 dolarów za butelkę.