Herbed wafel z karmelizowanym koprem

Herbed wafel z karmelizowanym koprem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannych posiłków, więc daj Herbed Wafle z karmelizowanym koprem włoskim spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.62 za porcję. Jedna porcja zawiera 1413 kalorii, 24g białka, oraz 113g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, sodę oczyszczoną, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Turkey Club Waffle Sandwich, Herbed Cheddar kiełbasa i jajko Wafle kanapki, oraz Karmelizowane Wafle Jabłkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: Gofrownica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
2
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F i przygotuj arkusz ciastek z regałem chłodzącym na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Połącz wszystkie składniki w misce i odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dla kopru włoskiego: w dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać oliwę z oliwek, koper włoski, czosnek i cebulę. Gotować, aż cebula i koper włoski są rumiane i karmelizowane, o 20 protokół, często mieszając. Doprawić solą i pieprzem. Szpinak wymieszać, odstawić lub wstawić do piekarnika, aby się ogrzał.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Połącz wszystkie składniki w misce i odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W przypadku gofrów: w dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać ubitych jaj, maślanka, masło i zioła. Wszystko wymieszać, aż do dobrego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Spryskaj gofrownicę sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
5
Do rozgrzanej gofrownicy wlać około 1 szklanki ciasta i ugotować gofrownicę zgodnie z instrukcją gofrownicy. Ponieważ każdy gofr jest ugotowany, umieść go na przygotowanym stojaku w piekarniku, aby się ogrzał.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Umieść 1 gofr na rozgrzanym talerzu. Na wierzchu kilka łyżek pesto i trochę karmelizowanego kopru włoskiego. Na wierzchu kolejne gofry, więcej pesto i tapenade. Top z innym gofrem, więcej pesto, kopru włoskiego i tapenade. Doprawić innym gofrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2
Umieść wykałaczkę, aby trzymać się na miejscu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Pokroić na 4 kawałki i od razu podawać.

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogroch fioletowygroch fioletowy83 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło, stopione i schłodzonemasło, stopione i schłodzone4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach2jajka lekko ubitejajka lekko ubite2Cebulki kopru włoskiego, końce przycięte, podzielone i rdzeniowane, cienko pokrojoneCebulki kopru włoskiego, końce przycięte, podzielone i rdzeniowane, cienko pokrojone4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana świeża kolendraposiekana świeża kolendra12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekany czosnekposiekany czosnek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwki zielone w plasterkacholiwki zielone w plasterkach1Sok z cytrynySok z cytryny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekane świeże oreganoposiekane świeże oregano1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty parmezantarty parmezan2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepesto kupione w sklepiepesto kupione w sklepie1łyżka czerwony ocet winnyczerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepapryka pieczona, pokrojona w kostkępapryka pieczona, pokrojona w kostkę1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejajka, lekko ubite lub 1/2 szklanki zamiennika jajjajka, lekko ubite lub 1/2 szklanki zamiennika jaj1łyżka czerwony ocet winnycebula biała, cienko pokrojonacebula biała, cienko pokrojona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn