Herbed wafel z karmelizowanym koprem

Herbed wafel z karmelizowanym koprem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannych posiłków, więc daj Herbed Wafle z karmelizowanym koprem włoskim spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.62 za porcję. Jedna porcja zawiera 1413 kalorii, 24g białka, oraz 113g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, sodę oczyszczoną, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Turkey Club Waffle Sandwich, Herbed Cheddar kiełbasa i jajko Wafle kanapki, oraz Karmelizowane Wafle Jabłkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: Gofrownica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
2
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F i przygotuj arkusz ciastek z regałem chłodzącym na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Połącz wszystkie składniki w misce i odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dla kopru włoskiego: w dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać oliwę z oliwek, koper włoski, czosnek i cebulę. Gotować, aż cebula i koper włoski są rumiane i karmelizowane, o 20 protokół, często mieszając. Doprawić solą i pieprzem. Szpinak wymieszać, odstawić lub wstawić do piekarnika, aby się ogrzał.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Połącz wszystkie składniki w misce i odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W przypadku gofrów: w dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać ubitych jaj, maślanka, masło i zioła. Wszystko wymieszać, aż do dobrego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Spryskaj gofrownicę sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
5
Do rozgrzanej gofrownicy wlać około 1 szklanki ciasta i ugotować gofrownicę zgodnie z instrukcją gofrownicy. Ponieważ każdy gofr jest ugotowany, umieść go na przygotowanym stojaku w piekarniku, aby się ogrzał.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Umieść 1 gofr na rozgrzanym talerzu. Na wierzchu kilka łyżek pesto i trochę karmelizowanego kopru włoskiego. Na wierzchu kolejne gofry, więcej pesto i tapenade. Top z innym gofrem, więcej pesto, kopru włoskiego i tapenade. Doprawić innym gofrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2
Umieść wykałaczkę, aby trzymać się na miejscu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Pokroić na 4 kawałki i od razu podawać.

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogroch fioletowygroch fioletowy82 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło, stopione i schłodzonemasło, stopione i schłodzone4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2jajka lekko ubitejajka lekko ubite2Cebulki kopru włoskiego, końce przycięte, podzielone i rdzeniowane, cienko pokrojoneCebulki kopru włoskiego, końce przycięte, podzielone i rdzeniowane, cienko pokrojone4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekana świeża kolendraposiekana świeża kolendra11 łyżka suszonego oreganoposiekany czosnekposiekany czosnek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwki zielone w plasterkacholiwki zielone w plasterkach1Sok z cytrynySok z cytryny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekane świeże oreganoposiekane świeże oregano1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty parmezantarty parmezan2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepesto kupione w sklepiepesto kupione w sklepie1łyżka czerwony ocet winnyczerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepapryka pieczona, pokrojona w kostkępapryka pieczona, pokrojona w kostkę1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejajka, lekko ubite lub 1/2 szklanki zamiennika jajjajka, lekko ubite lub 1/2 szklanki zamiennika jaj1łyżka czerwony ocet winnycebula biała, cienko pokrojonacebula biała, cienko pokrojona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn