Klon-Glazurowany Pieczony Łosoś

Klon-Glazurowany Pieczony Łosoś
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pieczonego łososia z klonem. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 38g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 4,92 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, imbir, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Klon-glazurowany łosoś z pieczoną brukselką, Klon i musztarda-glazurowany łosoś z pieczoną brukselką, oraz Klon Bourbon glazurowany łosoś w / słodki Chutney żurawinowo-jabłkowy + sól pieczone ziemniaki.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki połącz na dnie dużego talerza.
2
Dodaj rybę, skórkę do góry, do mieszaniny imbiru. Przykryć i marynować w lodówce 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
RybyRyby
3
Usuń rybę z marynaty; osuszyć ręcznikiem papierowym, aby usunąć nadmiar marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść szalotkę i rybę, skórkę od strony dołu, na blasze do pieczenia; posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzalotkaSzalotka
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Rybę posmarować 1 łyżką syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
RybyRyby
8
Piec w temperaturze 450 przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wymieszać z 1 łyżką syropu; piec dodatkowe 7 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatków podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
W razie potrzeby posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia88
Magazyn