Herbatniki Z Czarnego Pieprzu
Herbatniki z czarnego pieprzu to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis zawiera 6 porcji z 684 kalorii, 11g białka, oraz 40g tłuszczu każdy. Za 74 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka grubo zmielonego pieprzu, sody oczyszczonej, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Herbatniki Z Czarnego Pieprzu, Herbatniki z czarnego pieprzu i szałwii, oraz Herbatniki Z Czarnego Pieprzu Cheddar dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól w misce robota kuchennego. Puls dwa razy, aby równomiernie rozprowadzić składniki. Rozsyp masło na wierzchu mąki i pulsuj 4 lub 5 razy lub do momentu, gdy mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Dodaj maślankę i pulsuj, aż mieszanina zacznie się łączyć.
Zeskrob ciasto na lekko posypany mąką blat. Pokrój ciasto w prostokąt o wymiarach 10 na 12 cali o grubości około 3/4 cala. Użyj 3-calowego okrągłego noża, aby zrobić 8 herbatników, a następnie umieść je na przygotowanej blasze do pieczenia. Ściśnij skrawki ciasta i powtórz proces.
Ułóż herbatniki na 2 blachach wyłożonych pergaminem; posmaruj wierzch śmietaną i posyp czarnym pieprzem.
Piecz herbatniki przez 12 do 15 minut lub do uzyskania lekko złotego koloru.
Wyjmij z piekarnika i posmaruj wierzch roztopionym masłem.