Herbatniki Cytrynowo-Szczypiorowe
Ciastka cytrynowo-Szczypiorkowe to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, skórkę z cytryny, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Herbatniki Ze Szczypiorkiem I Cytryną, Krab Benedykt na ciastkach cytrynowo-Szczypiorkowych, oraz Herbatniki Ze Szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojak na środku. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i odstawić na bok.
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i sodę wymieszać w dużej misce, aby napowietrzyć i połączyć.
Dodać kawałki masła i wrzucić do po prostu płaszcz je w mieszaninie mąki.
Umieść miskę w zamrażalniku na 10 minut.Używając blendera do ciast lub 2 noży i pracując szybko, aby nie zmiękczyć masła, pokrój masło na suche składniki, aż będzie w kawałkach wielkości grochu.
Skropić mlekiem, dodać szczypiorek i skórkę z cytryny i mieszać drewnianą łyżką, aż do uzyskania wilgotnego, kudłatego ciasta.Ciasto wkleić na dysk i podzielić na 6 równych porcji (po około 1/2 szklanki). Pat każdą porcję do 2-1 / 2-calowy szeroki dysk i umieścić je na przygotowanej blasze do pieczenia, odstępy je około 2 cali od siebie.
Piec, aż ciastka wzrosną i są złotobrązowe na górze, o 15 do 16 protokół.
Przełożyć do stelaża z drutu, aby lekko ostudzić przed podaniem.