Herb Crusted Salmon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj łososia w skorupach ziołowych. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatarian przepis ma 370 kalorii, 37g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Przepis ten służy 6. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 28% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 18 powie, że trafił na miejsce. Mieszanka bułki tartej, do 6 pokrojonych w centrum filetów z łososia, koperku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Niskotłuszczowe Ciasto Z Okruchami (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 88%. Ten wynik jest wybitny. Podobne przepisy są Herb Crusted Salmon, Simple Herb Crusted Salmon, oraz Herb Crusted Łosoś W Folii.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Estragon wymieszać z bułką tartą, solą i pieprzem, do smaku, w robocie kuchennym, pulsując w koperku.
Usuń i wymieszaj tyle roztopionego masła, aby uzyskać konsystencję mokrego piasku.
Łososia osuszyć i doprawić ze wszystkich stron solą i pieprzem, do smaku.
Na dużej patelni rozgrzać 1 łyżkę masła i posmarować łososia, od strony miąższu, na średnim ogniu, około 2 minut. Nie tłum patelni. Odwróć i ułóż każdy filet mieszanką ziół / okruchów.
Wkładamy patelnię do piekarnika i pieczemy do momentu, aż ryba będzie płatkami widelcem. Około 8 do 12 minut.
Przełóż rybę na talerz i podawaj natychmiast.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. The Valley of the Moon Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Dolina Księżyca Chardonnay
Aromaty dojrzałej brzoskwini, pieczonej gruszki i słodkiej wanilii akcentowane są nutami cynamonu i goździków. Dojrzałe owoce i słodkie aromaty dębuw połączeniu z bogatym i kremowym odczuciem w ustach z wystarczająco jasną kwasowością, aby skupić się na wykończeniu.Valley of the Moon Chardonnay to wspaniały dodatek do sałatek, owoców morza, drobiu, lżejszych grillowanych mięs i makaronów na bazie śmietany.