Herb Crusted Salmon

Herb Crusted Salmon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj łososia w skorupach ziołowych. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatarian przepis ma 370 kalorii, 37g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Przepis ten służy 6. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 28% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 18 powie, że trafił na miejsce. Mieszanka bułki tartej, do 6 pokrojonych w centrum filetów z łososia, koperku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Niskotłuszczowe Ciasto Z Okruchami (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 88%. Ten wynik jest wybitny. Podobne przepisy są Herb Crusted Salmon, Simple Herb Crusted Salmon, oraz Herb Crusted Łosoś W Folii.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Estragon wymieszać z bułką tartą, solą i pieprzem, do smaku, w robocie kuchennym, pulsując w koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
EstragonEstragon
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Usuń i wymieszaj tyle roztopionego masła, aby uzyskać konsystencję mokrego piasku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
5
Łososia osuszyć i doprawić ze wszystkich stron solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
łosośłosoś
6
Na dużej patelni rozgrzać 1 łyżkę masła i posmarować łososia, od strony miąższu, na średnim ogniu, około 2 minut. Nie tłum patelni. Odwróć i ułóż każdy filet mieszanką ziół / okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wkładamy patelnię do piekarnika i pieczemy do momentu, aż ryba będzie płatkami widelcem. Około 8 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Przełóż rybę na talerz i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy rozważyć przyprawy i sosy. Chardonnay jest doskonałym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, podczas gdy sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka, nisko taninowa czerwień, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. The Valley of the Moon Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Dolina Księżyca Chardonnay
Dolina Księżyca Chardonnay
Aromaty dojrzałej brzoskwini, pieczonej gruszki i słodkiej wanilii akcentowane są nutami cynamonu i goździków. Dojrzałe owoce i słodkie aromaty dębuw połączeniu z bogatym i kremowym odczuciem w ustach z wystarczająco jasną kwasowością, aby skupić się na wykończeniu.Valley of the Moon Chardonnay to wspaniały dodatek do sałatek, owoców morza, drobiu, lżejszych grillowanych mięs i makaronów na bazie śmietany.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn