Hebni Budyń Bananowy
Hebni budyń bananowy wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 30 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz bitą polewę, wafle waniliowe, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Jak zrobić Pudding Chia-i truskawkowy bananowy Pudding chia Parfait, Budyń Bananowy, oraz Budyń Bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Banany umieścić w średniej misce.
Banany zalać sokiem pomarańczowym i delikatnie wymieszać.
Przygotuj budyń waniliowy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu w dużej misce z niskotłuszczowym mlekiem. Przykryć i schłodzić 5 minut. Wymieszać z bitą polewą.
Odcedzić banany, wyrzucając sok.
Budyń warstwowy, wafle waniliowe i plastry banana w 10 (6-oz.) okulary. Chill 2 godziny.
Uwaga: aby służyć w stylu rodzinnym, warstwa 1/4 każdy z wafli waniliowych, bananów i mieszanki budyniu w 3-qt. szklana miska. Powtórz warstwy 3 razy, kończąc mieszanką budyniową. Przykryć i schłodzić 2 do 24 godzin.