Heaven Cake
Heaven Cake może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, cukier, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Almost Heaven Cake, Heaven on Earth Cake, oraz Ciasto czekoladowe, które spadło z nieba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat pierwsze 3 składniki przy niskiej prędkości z mikserem elektrycznym 30 sekund. Zwiększ prędkość do średniej, i pokonać 3 więcej minut.
Wlać do lekko nasmarowanej patelni 13 x 9 cali.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut.
Migdały i kolejne 4 składniki przetwarzać w maszynce do jedzenia, aż migdały zostaną drobno posiekane i mieszanina będzie kremowa, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Wyjąć ciasto z piekarnika. Upuść mieszankę migdałów przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty równomiernie na ciepłym cieście.
Piec 10 więcej minut lub do mieszaniny migdałów jest bąbelkowy.
Wyjąć z piekarnika; równomiernie rozprowadzić mieszankę migdałową na cieście.
Ciasto Broil 4 cali od ciepła 1 minutę lub do góry jest lekko rumiane (krawędzie ciasta może się ciemny). Schłodzić na stojaku z drutu.
Beate Ruffin, Alexandria, Wirginia