Havarti i sernik pomidorowy suszony na słońcu
Havarti i suszony na słońcu Sernik pomidorowy wymaga ok. 3 godziny i 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 115 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 21 fanów. Jeśli masz płyn z suszonych pomidorów, maślanych krakersów, śmietany do ubijania i kilku innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Podobne przepisy to Havarti i sernik pomidorowy suszony na słońcu, Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. W średniej misce, wymieszać kruszone krakersy i masło, aż dobrze wymieszane. Naciśnij równomiernie na dnie 10-calowej patelni sprężynowej.
Piec około 10 minut lub do złotego koloru.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°. w dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Dodać śmietanę do ubijania, jajka i pomidorowy płyn; ubić do uzyskania kremowej konsystencji. Wymieszać z serem Havarti, pomidorami i cebulą, aż do dobrze wymieszanego. Łyżka równomiernie na skorupie na patelni.
Piec 40 do 45 minut lub do środka jest ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi sernika, aby poluzować. Całkowicie schłodzić w temperaturze pokojowej. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Usuń stronę patelni. Aby podać, sernik pokroić w cienkie kliny.