Hamburgery ze świeżego łososia z majonezem estragonowym
Świeże hamburgery z łososia z majonezem estragonowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 26g białka, oraz 11g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 48 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, pieprz, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Hamburgery ze świeżego łososia z majonezem estragonowym, Łosoś gotowany w piwie z majonezem estragonowym, oraz Grillowane Szparagi Z Wędzonym Łososiem I Majonezem Estragonowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 9 składników w średniej misce.
Dodać 3 łyżki majonezu i dobrze wymieszać. (Można przygotować 6 godzin wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Bułkę tartą wymieszać z mieszaniną łososia. Formować na cztery 1-calowe grube paszteciki. Roztopić masło w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać paszteciki z łososia; gotować, aż tylko firmy w dotyku i brązowy i chrupiący, o 3 protokół na stronę.
Umieść 1 plasterek tosta na każdym z 4 talerzy. Top każdy z burger.
Hamburgery rozłożyć obficie z majonezem. Na wierzchu kromka pomidora, 2 listki radicchio i drugi plasterek tosta.
Podawać natychmiast, przekazując pozostały majonez osobno.