Hamburgery Z Rukolą I Masłem Roquefort
Hamburgery z rukolą i masłem Roquefort mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 597 kalorii, 30g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonej wołowiny, ser roquefort, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rukola I Jajka Roquefort, Wołowina, Rukola I Hamburgery Roquefort, oraz Grillowane jabłka z masłem Roquefort dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. doprawić wołowinę solą i pieprzem i uformować na cztery paszteciki o grubości około 1 cala. Doprawić obie strony każdego pasztetu solą i pieprzem. W małej misce, wymieszać Roquefort i masło z gumową łopatką.
Rozgrzać dużą, ciężką patelnię na średnim ogniu przez 1 min. Ustawić hamburgery na patelni, zmniejszyć ogień do średniej, i gotowaćtil dobrze rumiane na pierwszej stronie, 4 do 5 min. Flip hamburgery i gotować do swoich potrzeb: kolejne 4 min. dla średnio rzadkich lub innych 6 min. dla średnich. Tymczasem tosty bułki lub bułki, podziel boki do góry, na blasze do pieczenia w piekarniku, aż chrupiące i bardzo jasne złoto, 6 do 8 min.
Rozłóż obie strony każdej bułki z około 1 Tbs. masła Roquefort.
Hamburgery podawać na opiekanych bułkach, posypane cebulą i rukolą.
na bazie czterech porcji, kalorii
42, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
24, Tłuszcz Wielonienasycony