Hamburgery Z Rukolą I Masłem Roquefort

Hamburgery Z Rukolą I Masłem Roquefort
Hamburgery z rukolą i masłem Roquefort mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 597 kalorii, 30g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonej wołowiny, ser roquefort, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rukola I Jajka Roquefort, Wołowina, Rukola I Hamburgery Roquefort, oraz Grillowane jabłka z masłem Roquefort dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 204°. doprawić wołowinę solą i pieprzem i uformować na cztery paszteciki o grubości około 1 cala. Doprawić obie strony każdego pasztetu solą i pieprzem. W małej misce, wymieszać Roquefort i masło z gumową łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser RoquefortSer Roquefort
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozgrzać dużą, ciężką patelnię na średnim ogniu przez 1 min. Ustawić hamburgery na patelni, zmniejszyć ogień do średniej, i gotowaćtil dobrze rumiane na pierwszej stronie, 4 do 5 min. Flip hamburgery i gotować do swoich potrzeb: kolejne 4 min. dla średnio rzadkich lub innych 6 min. dla średnich. Tymczasem tosty bułki lub bułki, podziel boki do góry, na blasze do pieczenia w piekarniku, aż chrupiące i bardzo jasne złoto, 6 do 8 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Rozłóż obie strony każdej bułki z około 1 Tbs. masła Roquefort.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RoquefortSer Roquefort
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Hamburgery podawać na opiekanych bułkach, posypane cebulą i rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1
Rozmiar
2
na bazie czterech porcji, kalorii
1
450, tłuszcz
2
22, Kalorie Tłuszczowe
1
200, Tłuszcze Nasycone
2
11, białko
3
42, Tłuszcz Jednonienasycony
4
7, węglowodany
5
1310, Cholesterol
6
125, błonnik
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
24, Tłuszcz Wielonienasycony
2
2, sód
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn