Haluski-kapusta i kluski
Haluski-kapusta i makaron może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 12 i kosztuje 60 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 326 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, kapustę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kapusta haluska i kluski, Haluski (kapusta i kluski), oraz Haluski (kapusta zasmażana z makaronem).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia. Wymieszaj makaron jajeczny i wróć do wrzenia. Makaron gotować odkryte, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, ale nadal lekko twarde, o 5 protokół.
Roztopić 1/2 Puchar masła na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, aż półprzezroczyste, 5 do 10 protokół.
Gotować i wymieszać pozostałe masło i kapustę do cebuli, aż kapusta zmięknie, ale nie rumiane, 5 do 8 Więcej minut. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Ugotowany makaron i mieszankę kapusty umieścić na dużej patelni i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
W razie potrzeby posypać solą i czarnym pieprzem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż złoty kolor na wierzchu, 30 do 40 protokół.