Halloween Poke Ciasto

Halloween Poke Ciasto
Halloween Poke Ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 331 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, masło, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Halloween Poke Ciasto, Halloween Poke Ciasto, oraz Halloween Poke Ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować i upiec ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania, przy użyciu nasmarowanej 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia. Schłodzić na stojaku z drutu przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W małej misce rozpuścić żelatynę we wrzącej wodzie; wymieszać z zimną wodą. Za pomocą widelca do mięsa lub drewnianego szaszłyka, wyłup otwory w cieście o 2 cale. osobno. Powoli wlać żelatynę na ciasto. Przechowywać w lodówce przez 2-3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Na lukier, w małej misce, masło śmietankowe, aż puszyste. Ubić cukier, kakao, mleko i wanilię do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozłóż na cieście; wierzch z dyniami cukierkowymi. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn