Halibut Z Sosem Kukurydzianym I Śmietaną I Puree Ze Szczypiorku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj halibuta z sosem kukurydzianym Chowder i kwaśną śmietaną i szczypiorkiem puree spróbuj. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 739 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $6.45 za porcję. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz zmniejszenie tłuszczu śmietany, kilka kreski gorący sos, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać lody o obniżonej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Lekkie Lody czekoladowe: 10 prostych kroków do doskonałości bez cukru i bezglutenowej, część 2 jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Make-Ahead kwaśna śmietana i szczypiorek puree ziemniaczane, Ciastka ze śmietaną i szczypiorkiem, oraz Muffiny Ze Śmietaną Ze Szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.