Halibut z pomarańczowym winegretem

Halibut z pomarańczowym winegretem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj halibuta z dymionym pomarańczowym winegretem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, pietruszka z płaskim liściem, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Gotowany Halibut z Herbed Vinaigrette, Halibut pieczony na patelni z winegretem Jalapeño, oraz Halibut ze skórką orzechową i winegretem jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników, 1/8 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki papryki w średniej misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rybę obustronnie posmarować oliwą z oliwek, posypać pieprzem i pozostałą solą oraz papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
RybyRyby
SólSól
3
Rozgrzać patelnię nonstick lub żeliwną na średnim ogniu; dodaj rybę i gotuj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Mżawka reserved vinaigrette na gotowane ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W11 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn