Przepis Halibut z Caper Salsa Verde może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 32G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 6,11 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Mieszanka szalotki, sól koszerna, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), Pieczony Halibut z salsą Verde, oraz Pieczony Halibut Z Salsą Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć 1 łyżkę oleju, 1/8 łyżeczki pieprzu, natkę pietruszki i 6 kolejnych składników (przez pastę anchois) w małej misce, dobrze rzucając; odstawić.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.