Halibut w karczochach i bulionie pomidorowym
Halibut w karczochach i bulionie pomidorowym może być dobrym przepisem na poszerzenie głównego repertuaru dań. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.61 za porcję. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 39g białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wino, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 188 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Halibut w karczochach i bulionie pomidorowym, 5 składników Pan-Seared Halibut z karczochami serca i bulion Szafran, oraz Halibut w bulionie pomidorowo-Shiitake.
Instrukcje
Na halibucie skropić 1 łyżkę oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu. Gotować ryby na patelni grillowej, aż tylko gotowane przez, o 4 minut na stronę, w zależności od grubości.
W średnim rondlu podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować przez 1 minutę.
Dodać czosnek i karczochy i gotować na złoty kolor, o 5 protokół.
Dodać białe wino i wymieszać, zeskrobując brązowe kawałki z dna patelni drewnianą łyżką.
Dodać bulion z kurczaka, pomidory i sok, tymianek, i 1/4 łyżeczki każdej soli i pieprzu. Przynieś na wolnym ogniu.
Kadzi Karczoch i bulion pomidorowy do płytkich misek. Na wierzch z grillowanym halibutem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.