Halibut w karczochach i bulionie pomidorowym

Halibut w karczochach i bulionie pomidorowym
Halibut w karczochach i bulionie pomidorowym może być dobrym przepisem na poszerzenie głównego repertuaru dań. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.61 za porcję. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 39g białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wino, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 188 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Halibut w karczochach i bulionie pomidorowym, 5 składników Pan-Seared Halibut z karczochami serca i bulion Szafran, oraz Halibut w bulionie pomidorowo-Shiitake.

Instrukcje

1
Na halibucie skropić 1 łyżkę oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
HalibutHalibut
2
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu. Gotować ryby na patelni grillowej, aż tylko gotowane przez, o 4 minut na stronę, w zależności od grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
3
W średnim rondlu podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać szalotki i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
5
Dodać czosnek i karczochy i gotować na złoty kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
CzosnekCzosnek
6
Dodać białe wino i wymieszać, zeskrobując brązowe kawałki z dna patelni drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
7
Dodać bulion z kurczaka, pomidory i sok, tymianek, i 1/4 łyżeczki każdej soli i pieprzu. Przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
PomidorPomidor
SokSok
TymianekTymianek
8
Kadzi Karczoch i bulion pomidorowy do płytkich misek. Na wierzch z grillowanym halibutem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarczochKarczoch
HalibutHalibut
PomidorPomidor
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 CalaMrożone Ciasto Funtowe, Rozmrożone, Pokrojone Na Plastry O Grubości Od 1/4 Do 1/2 Cala
ChochlaChochla
9
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia96
Magazyn