Halibut Owinięty W Bawełnę

Halibut Owinięty W Bawełnę
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj halibuta owiniętego w Rzym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 33g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, cytrynę, nieskazitelne zewnętrzne liście rzymskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Halibut owinięty w Zielenie, Halibut Owinięty Ziemniakami, oraz Halibut Owinięty Filo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232° i płaszcz wewnątrz 13-przez 9-calowe szklane lub ceramiczne do pieczenia lub zapiekania naczynia z 1 łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wyciąć 2 cienkie plastry z każdej połowy cytryny i wycisnąć sok z pozostałej cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
CytrynaCytryna
3
Rozgnieść razem pozostałe 2 łyżki masła, 1 łyżeczka soku z cytryny i szalotki i dobrze doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
4
Posypać naczynie pozostałym sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
5
Sałatę ugotować w dużym garnku z osoloną wrzącą wodą 1 minutę. Natychmiast przenieść szczypcami do miski z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SałataSałata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
6
Odcedzić sałatę i wyciąć żeberka, pozostawiając górę 1 cal liści nienaruszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
żeberkażeberka
7
Rozłóż 1 liść sałaty wzdłuż na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Umieść kolejny liść na pierwszym liściu, nakładając się na tyle, aby pokryć wszelkie otwory(w razie potrzeby użyj 2 dodatkowych liści). Przyprawiamy 1 szt. halibuta solą i pieprzem i układamy na środku sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
HalibutHalibut
SałataSałata
9
Wierzch ryby posmarować jedną czwartą masła szalotkowego. Sałatę owinąć na rybę, aby uformować paczkę (nie martw się, jeśli końcówki nie są pokryte sałatą) i przenieść do naczynia do pieczenia. Dodać 3 więcej pakietów w ten sam sposób, układając je blisko siebie w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RybyRyby
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
10
Na wierzchu każdego opakowania plasterkiem cytryny. Opakowania przykryj arkuszem wosku lub pergaminu, a następnie szczelnie przykryj naczynie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Piec w środku piekarnika, aż centra paczek będą po prostu twarde w dotyku, 15 do 20 minut, w zależności od grubości ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Podawać z sokami z patelni polewanymi paczkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn