Halibut Olimpia

Halibut Olimpia
Halibut Olympia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 804 kalorie. Na 5,87 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz majonez, śmietanę, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać bułkę tartą, możesz podążać za tym daniem głównym z Strudel Jabłkowy jako deser. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dorsz Olympia, Pizzan Olympia, oraz Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn