Halibut en Papillote z ziemniakami, fasolką szparagową i słodką cebulą
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepisy do twojej kolekcji, Halibut en Papillote z ziemniakami, fasolką szparagową i słodką cebulą może być przepis, który powinieneś wypróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 376 kalorii, 37g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 7,73 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, fasolę, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Gotowany Halibut z fasolką szparagową i czerwonymi ziemniakami, Kiełbaski, cebula, ziemniaki, papryka i fasola szparagowa, oraz Rolada z kraba halibuta z sosem śmietanowym cytrynowym, fasolką szparagową i ziemniakami pieczonymi truflami.
Instrukcje
Wytnij 4 (15 x 24 cale) kawałki pergaminu i złóż na pół, jak książkę. Narysuj dużą połowę serca na każdym kawałku, a fałda stanowi środek serca.
Wytnij serce i otwórz je.
Ułożyć 2 plastry cytryny na środku 1 boku każdego kawałka pergaminu; w razie potrzeby wyłożyć 1 liść laurowy i 1 filet z halibuta.
Filety posypać równomiernie 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Każdy filet skropić 3/4 łyżeczki oliwy z oliwek. Złóż drugą stronę serca na górze. Począwszy od górnej części serca, złożyć obie krawędzie pergaminu, nakładając fałdy jak poruszać. Przekręć końcówkę, aby szczelnie zabezpieczyć.
Umieść pergaminowe paczki na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 450 przez 12 minut.
Wyjąć z piekarnika; odstawić na pięć minut.
Ziemniaki gotować we wrzącej wodzie 8 minut lub aż ziemniaki będą prawie miękkie.
Dodaj fasolkę szparagową na patelnię; gotować 4 protokół lub aż chrupiące-przetargu.
Dobrze odcedzić; podgrzewać ziemniaki i fasolkę szparagową.
Pracując z jednym pakietem na raz, ostrożnie otwórz paczki rybne i wlej płyn z paczek do dużej miski.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, ocet, sok, musztardę, czosnek, pozostałe 1/4 łyżeczki soli i pozostały 1/4 łyżeczki pieprzu; dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodaj ziemniaki, fasola, i cebula do mieszaniny oleju; wrzucić dobrze do herbu. Podzielić mieszankę warzywną równomiernie na każdej z 4 płyt. Do każdej porcji dodać 1 filet.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.