Gładkie i kremowe ciasto z masłem orzechowym
Smooth and Creamy Peanut Butter Pie wymaga około 3 godziny i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 238 fanów. Jeśli masz ciastko czekoladowe crumb crust, bitą polewą, kremowe masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Gładkie i kremowe ciasto z masłem orzechowym, Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, oraz Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać masło orzechowe, Serek i cukier. Następnie wymieszać ubitą polewę z masłem orzechowym.
Trzepaczka, aż będzie gładka i nie pozostaną żadne grudki.
Wlać nadzienie do skorupy ciasta i przechowywać w lodówce przez około 3 godziny, aż ciasto będzie twarde.