Gładkie i kremowe ciasto z masłem orzechowym

Gładkie i kremowe ciasto z masłem orzechowym
Smooth and Creamy Peanut Butter Pie wymaga około 3 godziny i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 238 fanów. Jeśli masz ciastko czekoladowe crumb crust, bitą polewą, kremowe masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Gładkie i kremowe ciasto z masłem orzechowym, Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, oraz Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać masło orzechowe, Serek i cukier. Następnie wymieszać ubitą polewę z masłem orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Trzepaczka, aż będzie gładka i nie pozostaną żadne grudki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać nadzienie do skorupy ciasta i przechowywać w lodówce przez około 3 godziny, aż ciasto będzie twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn