Lemon Beza Icebox Pie
Lemon beza Icebox Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 921 kalorii. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz vanillan ekstrakt, żółtka jaj, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Lemon Beza Icebox Pie, Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy, oraz Lemon Icebox Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce ubij żółtka i osłodzone mleko skondensowane mikserem elektrycznym, aż podwoją objętość. Stopniowo ubijaj sok z cytryny, kontynuując mieszanie.
Wlać mieszaninę cytryny do skorupy krakersów Grahama.
W oddzielnej czystej misce ubij białka z ekstraktem waniliowym, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w cukrze i kontynuuj ubijanie białek, aż utworzą się sztywne szczyty. Łyżka bezy na cieście.
Piec przez 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż będzie złoty kolor. Schłodzić przed podaniem.