Gyroll
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Gyroll. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 888 kalorii, 37g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 5,01 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwki, mielony kminek, mieloną jagnięcinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Podobne przepisy to Gyroll.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Brązowe mięso z czosnkiem, cebulą, oregano,kminkiem, solą, pieprzem i sosem paprykowym. Gdy mięso jest prawie gotowe, dodaj pietruszkę i gotuj, aż pietruszka zwiędnie.
Usunąć mieszaninę z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Rozwałkuj ciasto na pizzę na prostokąt (około 18 cali na 12 cali), z długim bokiem ułożonym od lewej do prawej przed sobą.
Rozłóż ser feta, cukinię i czarne oliwki równomiernie na cieście, pozostawiając 3 cale od krawędzi skorupy odkryte.
Rozprowadzić schłodzoną mieszaninę mięsa na wierzchu, nadal pozostawiając odkryte krawędzie ciasta.
Zaczynając od najbliższej krawędzi, Zwiń całość, aż wszystko zostanie zwinięte. Możesz to zrobić, używając odkrytej krawędzi ciasta na końcu jako "paska" do przyklejenia do rolki i uszczelnienia, upewniając się, że oba końce są dociskane i uszczelnione.
Posypać proszkiem czosnkowym i piec w rozgrzanym piekarniku przez 5 minut. Następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez około 30 minut, lub do złotego koloru.