Gulf Coast czosnek / masło / wino ryby
Gulf Coast czosnek / masło / wino ryba jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 547 kalorii, 3G białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, łagodne ryby, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie super. Gulf Coast Gumbo, Gulf Coast krewetki i kasza, oraz Gulasz Z Owoców Morza Gulasz są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Masło rozpuścić na patelni z olejem.
Dodać czosnek, gotować może 2 min na średnim ogniu.
Dodaj filety, nie tłocz ich. W zależności od wielkości patelni i filetu, zwykle robię tylko 2 na raz.
Posypać przyprawy z jednej strony i dodać zioła do masła.
Dodaj wino i sok z cytryny teraz. Gotować może 5 minut.Teraz odwróć i posypać drugą stronę przyprawami. gotować jeszcze 5 minut lub do płatków widelcem łatwo.Powtórzyć z innymi filetami.
Dodaj więcej masła i wina, jeśli sos wygląda jakby znikał.Smacznego!
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.