Gulasz Z Zielonej Fasoli

Gulasz Z Zielonej Fasoli
Gulasz z zielonej fasoli może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 11g tłuszczu i w sumie 132 kalorie. Za 43 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, całe 30 i wegańskie dieta. Mieszanka mielonej kurkumy, soli, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gulasz z jagnięciny i zielonej fasoli z orkiszem (farro), Porotos Quebrados (gulasz z zielonej fasoli i dyni), oraz Gulasz z zielonych ziół i fasoli (Ghormeh Sabzi) z " nowej kuchni Perskiej dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej na małej patelni na średnim ogniu. Dodaj koncentrat pomidorowy i podgrzej. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Umieść zieloną fasolkę i wodę w średnim rondlu. Ułóż cebulę i zieloną paprykę warstwami na fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Warzywa posyp kurkumą, solą i pieprzem, a wszystko polej koncentratem pomidorowym. Kryj. Gotuj na średnim ogniu, aż warzywa będą miękkie, a cała woda wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
KurkumaKurkuma
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn