Gulasz Z Warzyw Jęczmiennych
Gulasz z warzyw jęczmiennych może być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 2G tłuszczu i w sumie 121 kalorii. Ten bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis serwuje 9 i kosztuje 84 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz pod ręką dynię piżmową, Batata, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Letni gulasz warzywny z jęczmieniem, Gulasz wołowy, warzywny i jęczmienny, oraz Gulasz Warzywny Z Soczewicy Jęczmiennej Harissa dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku podsmaż cebulę i czosnek na oleju.
Dodaj marchewkę, dynię, Batata i czerwoną paprykę.
Smaż 5 minut dłużej. Dodaj bulion, jęczmień, tymianek i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut lub do miękkości jęczmienia.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Bodegas Naveran Dama Cava. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Bodegas Naveran Dama Cava
Jeden z niewielu Vintage Cavas wyprodukowanych w Hiszpanii. Dama jest pełna, ale jasna i rześka. Osiedle Naverán produkuje wysokiej jakości Cavas od 1901 roku. Wszystkie wykonane tu Cavas pochodzą z winnic będących własnością i kontrolowanych przez posiadłość. Dama jest fermentowana w butelce (a la méthode champenoise) i starzona w osadzie przez 24 miesiące.Caves Naveran to producent najwyższej jakości Cava, który wykorzystuje winogrona uprawiane na terenie posiadłości. Naveran Dama to arcydzieło Cava, połączenie Chardonnay, które nadaje Wino i objętość, oraz Parellada, która nadaje pikantny, jasny charakter, który przecina maślaną okrągłość Chardonnay. Miłośnicy szampana będą cieszyć się tym śródziemnomorskim "Farmer' s fizz " z ostrygami, surowym tuńczykiem i sushi. Jego świeża kwasowość uzupełnia również desery owocowe, zwłaszcza brzoskwinie i pokrojone pomarańcze.