Gulasz z soczewicy i makaronu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj gulaszu z soczewicy i makaronu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bulionu warzywnego, liści tymianku, soku warzywnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz z szynki i soczewicy, Powolna Kuchenka Gulasz Z Kalafiora Z Soczewicy, oraz Wolnoopalacz gulasz z soczewicy z kiełbasą.
Instrukcje
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać soczewicę, seler, paprykę i bulion.
Przykryć; gotować na małym ogniu 10 do 12 godzin.
Wymieszaj sok warzywny, makaron i tymianek do gulaszu. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 25 do 30 minut dłużej lub aż makaron będzie miękki.