Gulasz z soczewicy i makaronu

Gulasz z soczewicy i makaronu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj gulaszu z soczewicy i makaronu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bulionu warzywnego, liści tymianku, soku warzywnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz z szynki i soczewicy, Powolna Kuchenka Gulasz Z Kalafiora Z Soczewicy, oraz Wolnoopalacz gulasz z soczewicy z kiełbasą.

Instrukcje

1
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać soczewicę, seler, paprykę i bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SoczewicaSoczewica
SelerSeler
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć; gotować na małym ogniu 10 do 12 godzin.
3
Wymieszaj sok warzywny, makaron i tymianek do gulaszu. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 25 do 30 minut dłużej lub aż makaron będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WarzywnySok Warzywny
MakaronyMakarony
TymianekTymianek
GulaszGulasz

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn