Gulasz Z Groszku Czarnookiego
Black-Eyed Pea gulasz może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 164 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, Black-Eyed peas, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz Z Kiełbasą Z Czarnego Groszku, Gulasz z groszku czarnookiego z kiełbasą, oraz Gulasz Z Groszku I Kiełbasy.
Instrukcje
Groch posortować i umyć; odstawić.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 3 protokół lub do miękkości.
Dodaj kiełbasę; gotować 4 protokół lub do lekko rumiane.
Wymieszać w bulionie; doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać z groszkiem, solą, papryką i liśćmi laurowymi. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż groszek zacznie zmiękać. Odkryć i gotować 15 minut lub aż ciecz zacznie gęstnieć.
Wymieszać w occie, pomidory, i musztarda zieleni; dusić 10 minut lub aż groch będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Odrzuć liście laurowe.